Dit is hét kledingstuk van 2022 | Fashionchick

2022-08-21 04:50:19 By : Ms. Cassie Yang

Een tikkie oubollig, maar desondanks erg gaande: de spencer. Met stip op één is dit hét kledingstuk van 2022, het liefst gedragen alsof je ‘m hebt geleend uit je opa’s kledingkast.

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: een spencer is niet meer dan een gebreide trui zonder mouwen. Toch draag je ‘m compleet anders dan je comfortabele knits in de winter – de spencer kan namelijk het hele jaar door. Hoe je ‘m het beste combineert? Dat gaan we je uitgebreid vertellen.

Een spencer op een jurk zorgt voor een romantisch geheel, zeker wanneer je je outfit combineert met een klassiek hakje en bijpassende sieraden. Kies voor een opvallende handtas en je bent good to go.

Geelgouden oorsieraden 0-12 ct citrien Queen Bee

Michael Kors | Peek & Cloppenburg

Combineer de spencer met een klassiek wit T-shirt voor een stoer geheel of ga juist voor een T-shirt met print om wat meer op te vallen. Gecombineerd met je favoriete jeans, sneakers of loafers, zie je er al gauw uit om door een ringetje te halen. 

High-waist Wide Fit Jeans Dames Blauw

Vmmulakelly Zwangerschaps T-shirt Dames Coloured

Air Max 270 - Dames - Pink - Maat 42

Kate Boyfriend Jeans - Midden blauw - Dames

Durf je het aan, probeer de spencer dan eens zónder extra’s. Combineer ‘m sportief met shorts of klassiek met een pantalon of donkere jeans en een paar stijlvolle pumps. 

Jxbrooke Relaxed Wide Broek Dames White

GSRR Eve 3D Mid Wide leg Jeans - Zwart - Dames

L.K.Bennett | de Bijenkorf

Een spencer-blouse-combinatie is misschien wel een van de klassiekste outfits – en zoals het kledingstuk oorspronkelijk werd bedoeld. Prinses Diana was groot fan en is daarmee hét bewijs dat deze combi allesbehalve burgerlijk is. 

Marc O'Polo | Marc O'Polo

Popeline blouse met capuchon loose, van organic cotton

Ba&Sh | de Bijenkorf

Rosie high waist tapered cropped mom jeans met gekleurde wassing

Marc O'Polo | Marc O'Polo

Jeans model SOFO relaxed cropped, van licht, rigid denim

Ba&Sh | de Bijenkorf

Deze jurkentrends komen rechtstreeks vanaf de catwalk

3 manieren om je leren jas in de zomer te stijlen

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Tips om comfortabel op hakken te lopen Fashion Lees ook Wat als je je niet kunt vinden in de trends van deze zomer? Fashion Lees ook Wat past er bij jouw bodyshape? Fashion Lees ook Amalfi is de nieuwste zomertrend Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Tips om comfortabel op hakken te lopen

Wat als je je niet kunt vinden in de trends van deze zomer?

Wat past er bij jouw bodyshape?

Amalfi is de nieuwste zomertrend

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.